//script in header

Сертификат за веганска козметика


Денес, со промената на перцепцијата за убавина, секторот кој има голем пазар после прехранбените производи е козметичкиот сектор. Козметичките производи поминуваат низ многу тестови и анализи додека не стигнат до потрошувачот. Овие анализи се првенствено важни за здравјето на луѓето, бидејќи козметичките производи се во директен контакт со човечката кожа долго време.

Друга растечка област во козметичката индустрија е производството на производите „Веган козметика“. Веганството не е само диета, туку и начин на живот. Бидејќи веганите не прифаќаат никаков производ од животинско потекло во кој било производ што го консумираат или користат, козметичката индустрија ги презема неопходните чекори во овој поглед.

Ве молиме контактирајте за апликацијата за сертификација на Vegan Cosmetics и сите ваши прашања.

ДОБИЕТЕ ЦЕНА

Можете да не контактирате за вашите барања за тестирање.
Добијте понуда