//script in header

Cfare po bejme?

ikona e ushqimit
Analiza e produktit vegjetarian - vegan

Verifikimi me Testim dhe Analizë mbi Produktet Vegjetariane - Vegane

ikona e dorëzimit
Certifikimi i produktit vegjetarian - vegan

Certifikimi i Produkteve Vegjetariane - Vegane me Faza Testimi, Inspektimi

hani dhe shijoni ikonën
nuk përfshihen
etiketa

Verifikimi me teste dhe analiza pa ushqim
  • Veganizmi?

    Përdorimi i parë i fjalës vegan daton në vitin 1944. Përkufizimi i veganizmit nga Donald Watson, themeluesi i "Shoqërisë Vegane" është si vijon: "Veganizmi është mënyra e ruajtjes së jetës dhe e përjashtimit të të gjitha formave të shfrytëzimit dhe mizorisë ndaj mbretërisë së kafshëve. Praktikohet për të përjashtuar mishin, peshkun, shpendët, vezët, mjaltin, qumështin e kafshëve dhe derivatet, për të jetuar me produktet e mbretërisë bimore dhe për të përdorur alternativa për të gjitha mallrat tregtare që prodhohen tërësisht ose pjesërisht nga kafshët.

  • Çfarë është vegjetarianizmi?

    Vegjetarianizëm; Është një lloj diete që nuk konsumon mish të kuq, shpendë, prodhime deti dhe ushqime me origjinë shtazore. Vegjetarianizmi u përdor për herë të parë nga "Shoqëria Vegjetariane", e cila u themelua në Angli në fillim të shekullit të 19-të. "

  • Cruelty Free - Çfarë është një Certifikatë e Cruelty Free?

    Kriteret e certifikimit pa mizori - Nuk duhet të përmbajë asnjë produkt që rrjedh nga kafshët. - Përbërësit e përdorur në produkte dhe produktet e gatshme nuk duhet të testohen te kafshët. - Nuk duhet të përmbajë organizma të modifikuar gjenetikisht që përmbajnë gjene shtazore dhe substanca me origjinë shtazore. - Duhet të prodhohet në ambiente që respektojnë rregullat e higjienës.

BLOG

Përbërësit kozmetikë jo-veganë
Përbërësit kozmetikë jo-veganë
22 Mart 2023

Përbërësit kozmetikë jo-veganë

Përbërësit më të zakonshëm të manikyrit të thonjve me burim kafshësh
Përbërësit më të zakonshëm të manikyrit të thonjve me burim kafshësh
21 Mart 2023

Përbërësit më të zakonshëm të manikyrit të thonjve me burim kafshësh

A është i shëndetshëm djathi vegan pa qumësht?
A është i shëndetshëm djathi vegan pa qumësht?
20 Mart 2023

A është i shëndetshëm djathi vegan pa qumësht?